Sederea in propria locuinta poate reprezenta o corvoada pe timp de vara, acolo unde termometrele la umbra sau la soare pot arata temperaturi incredibile.

Fie ca locuiti in zona de vest, fie la mare, fie in alte locuri din tara,  cu siguranta se va atinge la un moment dat in timpul verii o temperatura absoluta, iar peretii vor face aproape imposibila sederea in propria locuinta chiar si cu geamurile deschise sau inchise.

De cele mai multe ori, indiferenta ne determina sa luam masuri auxiliare cum ar fi achizitionarea de jaluzele, geamuri cu izolatie perfecta sau alte metode astfel incat sa nu cheltuim foarte multi bani.

Dar cum ramane cu sanatatea noastra? De cele mai multe ori persoanele care au diverse afectiuni pot avea serioase urmari de pe urma caldurii, dar nu in ultimul rand si propriul confort ne este afectat de aceasta, iar achizitionarea unor accesorii care sa umble la criteriul climateric ar putea fi de departe solutia.

Poate ca dimensiunile casei si spatiul redus nu ne-ar putea permite sa montam un aer conditionat, iar mentenanta sa ar fi una dificil de facut insa am putea achizitiona un ventilator de camera cu picior, care este capabil sa faca fata oricaror provocari ce tin de temperatura si ne-ar putea oferi o sedere placuta.

V-ati gandit ca un ventilator de camera  nu va poate afecta factura lunara de curent?

Multe dintre acestea fac parte dintr-o clasa superioara care ajuta la economisirea energiei sau reducerea acesteia cu pana la 40%.

Mai jos, indraznim sa va oferim cateva modele care in opinia noastra sunt perfecte pentru orice fel de locuinta, dotarile si designul placut facand de departe diferenta.

 

Ventilator Taurus Ponent 16 C Elegance

Puterea sa si dimensiunea elicei va asigura fara doar si poate o ventilatie a aerului perfecta pentru o incapere confortabila.

Dispune de 3 trepte de viteze si de un picior ajustabil, astfel incat plasarea sa nu reprezinte un inconvenient.

Totul la doar 200 lei, cu o garantie de 24 luni, pentru o sedere placuta!

 

Ventilator Rowenta Essential VU4110

Uneori calitatea si confortul costa si chiar daca valoreaza 300 lei, acest ventilator vrea sa va demonstreze ca odata cu trecerea timpului poate fi un real castig pentru orice tip de locuinta.

Dispune de un flux de aer de pana la 60m3/min, iar functia sa de rotire ne asigura ca este foarte practic.

Mai mult decat atat, poate fi ajustat la o inaltime de pana la 26cm, iar cele trei trepte de viteza ne asigura ca vom avea confort oriunde in locuinta noastra.

Post Your Thoughts