Eu sunt un pic de overshare. Ma plang constant de copiii mei, de sotul meu, de masina mea, de politica … totul, intr-adevar. Vorbesc prea repede. Si, din cand in cand, izbucnesc in lacrimi.

Cu siguranta, am vorbit urat in momente nepotrivite la birou (se blocheaza capul in rusine – in secret sper ca nu sunt singura aici). Dar am fost, de asemenea, pe partea de a oversharing. Colega mea de birou a vrut sa-mi fie prietena Facebook. M-am gandit, sigur, de ce nu?

Pana cand am vazut fotografia ei de profil pe jumatate nud si m-am intors impotriva ei. Doar ca nu am avut nevoie sa vad o mare parte din ea. M-a facut sa ma simt penibil. Ma consolez cu ideea ca gasirea limitelor poate fi un camp minier.

Practicile moderne de munca si dependenta noastra de social media au estompat linia dintre personal si profesional. Ni se spune in mod constant sa aducem la munca „autenticii” nostri.

Si este excelent pentru crearea de raporturi si pentru ca ne-a dat increderea sa vorbim liber si sa colaboram intre noi. Dar nu inseamna ca trebuie sa mergem la munca complet nefiltrat. Avem nevoie de granite.

Fara indoiala, bestie-ul tau de munca va muri pentru a auzi toate detaliile suculente din ultima noapte nebuna, dar seful tau este o alta poveste. Impartasirea informatiilor gresite cu persoana gresita poate duce chiar la daune reputationale ireparabile, ca sa nu mai vorbim de o viata de jena. Poate chiar te costa munca ta.

Asa ca aveti mare grija ce alegeti sa postati pe retelele de socializare pentru ca nu aveti de unde sa stiti cine se poate uita la ele.

Post Your Thoughts