Aceia dintre noi care pretuiesc prietenia si relatiile apropiate de lucru s-ar putea simti vinovati atunci cand obtin o promovare si colegii lor nu. Dar meritam succesele noastre si nimic nu ar trebui sa ne ia aceasta fericire. Gelozia este numai naturala, dar este adesea irationala. Succesul dvs. probabil nu are legatura cu progresul carierei prietenilor dvs., deci nu ar trebui sa va simtiti rau in atingerea obiectivelor.

De asemenea, aveti grija de persoanele care se joaca de-a victima. S-ar putea sa fi fost un motiv foarte bun pentru care colegul tau nu a obtinut o promovare, dar alege sa nu-ti spuna in incercarea de a-si proteja ego-ul.

Daca persista comportamentul negativ al colaboratorului dvs., nu va fie teama sa va indepartati de el. Nu sunteti responsabil pentru deficientele sale si nici nu ar trebui sa va judece cu asprime pentru ca ati continuat cariera. Acest tip de negativitate va poate impiedica sa va dezvoltati in continuare cariera, asa ca stiti cand sa va taiati legaturile cu cei care nu au interesul vostru in inima.

Post Your Thoughts