Prietenul meu s-a mutat recent la Devon, iar oportunitatea pentru o vizita a aparut atunci cand un spatiu a devenit disponibil in masina unui alt prieten in vizita. Dupa ce am fost de acord cu planurile mele cu managerul meu, am petrecut o saptamana navigand, mergand cu bicicleta si mancand in aer liber – totul organizat in jurul volumului de munca obisnuit. Inca am lucrat orele contractate si am fost atent la orarele colegilor mei. Dar lucrul la distanta real a facut minuni pentru productivitatea mea!

Mi-am finalizat munca devreme dimineata, inainte ca intalnirile obisnuite sa prinda ziua. Mi-am petrecut jumatatea zilei „jucandu-ma in aer liber”, inainte de a intra la serviciu cateva ore seara. De fiecare data cand m-am intors la laptop, m-am simtit energizat, concentrat si gata sa indeplinesc toate sarcinile de pe lista mea de sarcini.

Cum sa evitati sa lucrati mai mult timp
De cand lucrez de acasa, am invatat ca limitele si autodisciplina sunt atat de importante. Si acest lucru este si mai adevarat cu lucrul flexibil. A fi sincer – cu tine si cu colegii tai – cu privire la orele in care lucrezi te ajuta sa-ti gestionezi timpul. De asemenea, le permite liderilor sa intervina atunci cand sunteti suprasolicitat (sau insuficient).

Un manager care a facut exact acest lucru este Diana Shields, care a comentat pe Facebook ca si-a provocat echipa „… sa se asigure ca fac mici pauze pe tot parcursul zilei”, pentru a se asigura ca nu stau prea mult la birou. lung.

Si in grupul nostru de Facebook Career Community , Showkat Hussain a adaugat ca, desi i-a fost greu sa „… gestioneze practic echipa si sa isi coordoneze activitatile”, „„ incearca sa joace un rol cheie pentru a opri sarcinile de munca excesive ”- pentru a-si proteja -bunastarea lucratorilor.

Post Your Thoughts