A ramane in prezent este tehnica si inspiratia lui James Choles. Ne-a spus pe LinkedIn, „Este foarte greu de facut, dar traieste pentru ziua de azi. Dale Carnegie a spus cel mai bine: „Astazi este viata – singura viata de care esti sigura. Profitati la maximum de astazi. Intereseaza-te de ceva. Agita-te treaz. Dezvoltati un hobby. Lasa vanturile entuziasmului sa te rasuceasca. Traieste azi cu placere. ””

Prietenul Facebook, Greg Hering, este intotdeauna gata sa dea mana cu viitorul. El a spus: „Daca veti imbratisa schimbarea in calitate de prieten, va va mari ziua de maine cu o ocazie pe care nu va puteti imagina astazi. Daca lupti impotriva schimbarii, vei gasi cel mai rau dintre toti cei de ieri salutandu-ti toti cei de maine. ”

Rezistenta este L.S. Cuvantul lui Murthy cand vremurile devin dificile. El ne-a replicat, „Viata este plina de incertitudine in multe ocazii, mai ales in momente ca aceasta. In timp ce multe lucruri raman in afara controlului nostru, gandirea, rezistenta, reingineria sunt esentiale pentru a face fata circumstantelor dificile si a confrunta cu incredere provocarile necunoscute. ”

Ultimul cuvant catre Nnanyereugo U. Rowland, care nu va lasa incertitudinea sa-l tina in loc. El ne-a spus pe LinkedIn: „Nu ma deranjez incertitudinea, deoarece inteleg ca nu am niciun control asupra acesteia. Verific doar sa stiu daca mai sunt lucruri la indemana mea, pe care nu le-am facut, atunci cand am reusit tot ce pot. Incertitudine dispare! ”

Post Your Thoughts