Faceti tot posibilul pentru a crea un mediu care sa va faca pe voi si pe ceilalti sa va simtiti capabili – si motivati – sa lucrati si sa invatati intr-o varietate de moduri, fie acasa, fie la birou. Articolul nostru despre crearea unui mediu de lucru energizant explica cum sa folositi decorul, aspectul camerei, muzica si alte mijloace pentru a inspira creativitate si a incuraja pozitivitatea.

Aveti toate lucrurile de care aveti nevoie pentru a lucra fara ecran in apropiere – cum ar fi notebook-uri, pixuri, jurnale si casti. Si, acolo unde este posibil, imbunatatiti accesul altor persoane la instrumente precum acestea.

Ingrijorari frecvente legate de reducerea timpului de ecran
Daca decideti sa petreceti mai mult timp departe de ecran, poate fi necesar sa va confruntati cu unele temeri – cum ar fi:

Teama de a pierde prin a nu fi „conectat” permanent.
Teama de ceilalti oameni cred ca nu lucrezi.
In calitate de manager, va temeti ca nu veti putea comunica cu oamenii dvs. sau nu veti vedea ce fac.
Cu toate acestea, cu o comunicare continua si incredere reciproca, o abordare combinata va poate oferi „cel mai bun din ambele lumi” – sunteti la ecran suficient de mult timp pentru a va simti conectat, dar aveti si mai multe conversatii fata in fata, interactionati cu oamenii si evenimente dincolo de propria echipa si, ca rezultat, au o prezenta mai mare in organizatia dvs.

Cu cat colegii tai incearca sa beneficieze si de acest lucru, cu atat va deveni o norma – mai ales daca managerii imbratiseaza ei insisi acest mod de a lucra si de a invata. Echipa ta s-ar putea angaja chiar sa blocheze in mod regulat parti din calendarele lor pentru timp liber de ecran.

Post Your Thoughts