Unul dintre motivele pentru care oamenii lucreaza ore mai lungi este sa faca mai multa munca. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand se apropie un termen limita al proiectului. Cu toate acestea, o buna productivitate este esentiala pentru a face totul – si apoi pentru a scapa la timp. Daca va puteti organiza, va puteti gestiona timpul, puteti face pauze regulate si va puteti imbunatati concentrarea si productivitatea, nu exista niciun motiv pentru care nu puteti prospera cu un program de lucru exigent .

Desigur, nu toata lumea isi poate schimba programul de lucru – si nici nu ar dori toata lumea. Dar exista lucruri mici pe care le puteti face pentru a reduce orele lungi in fata unui computer.

In grupul nostru de Facebook Career Community, Jeremy Stephens a spus ca orele sale nu s-au schimbat prea mult din cauza muncii la distanta, dar modul in care isi petrece pauzele s- a schimbat . El ne-a spus ca, in loc de „… o alta ceasca de cafea si o discutie mica cu un coleg de serviciu”, el ii imbratiseaza sotia de mai multe ori pe zi si, in schimb, vorbeste cu ea!

Care este experienta dvs. de a lucra de acasa in timpul COVID? Cum s-au schimbat orele de lucru? Ce obiceiuri noi ati adoptat – pentru a va asigura ca lucrati mai productiv, decat doar mai mult ?

Post Your Thoughts