Tinem intalnirile oriunde ne simtim confortabil, in public sau in privat. In principal, unde ne putem concentra si auzi unii pe altii cum trebuie !

De multe ori, vom discuta despre mancare sau bauturi si, uneori, am parcurs un mod destul de mare de a fi acolo. Nu stabilim o limita de timp pentru discutiile noastre, astfel incat sa putem intra in cat mai multa adancime dorim fara sa ne simtim grabiti.

Gazda din fiecare luna impartaseste in prealabil o stire, un blog, un videoclip … ceva care ii atrage atentia si care contesta masculinitatea toxica sau sustine intelegerea noastra despre masculinitate, iar apoi va conduce intalnirea.

Nu va faceti griji, fiti vorbareti
Am fost surprins si impresionat de inteligenta emotionala a grupului – nu cred ca multi dintre noi se asteptau sa poata trata atat de bine acest tip de scenariu. Am descoperit ca a face timp pentru conversatii deschise ne ofera un spatiu sigur in vietile noastre pe care nu le aveam pana acum. Sunt foarte mandru de ceea ce am realizat.

Cativa dintre vechii mei prieteni stiu despre intalniri, dar sunt fericiti ca nu vor sa participe sau sa aleaga singuri subiectele de discutie. Asadar, ramanem la obiceiul obisnuit cand suntem impreuna.

In schimb, unele dintre sotiile noastre, prietenele, partenerii, colegii si prietenii devin din ce in ce mai curiosi, chiar invidiosi, despre grup. Daca numai ei ar putea face ceva similar, spun ei. S-ar putea sa va intrebati de asta singur.

Exista un lucru pe care mi-ar placea sa il indepartezi, mai ales daca esti un tip. Doar deschideti-va prietenilor. Nu va fie teama: aceasta este o masculinitate toxica in actiune. Este posibil ca unele dintre ei sa aiba aceleasi griji si dureri ca si tine.

Ia-l de la mine, ei vor fi recunoscatori ca le-ai dat posibilitatea sa discute problemele lor cu tine.

Post Your Thoughts