Si prietenul nostru desert s-a alaturat. Nu l-am incurajat sa vorbeasca si nici nu l-am facut centrul discutiei. In schimb, a descoperit ca nu era diferit de ceilalti dintre noi. Si, ca si ceilalti dintre noi, s-a simtit eliberat ca putem, pana la urma, sa purtam aceasta conversatie.

Ne-am dorit mai mult! Asa ca am convenit sa ne intalnim din nou, pentru a repeta experienta, iar acum este un eveniment lunar. Am analizat subiecte la fel de diverse precum comercializarea ingrijirilor pentru barbati si presiunile pe care le creeaza pentru a concura si a consuma. Si unul dintre grupuri a dezvaluit ca si-a pastrat dislexia un secret toata viata.

Evenimentele noastre se numesc „Mandem Linkup”, o referire cu limba in obraz la persoana intarita a strazii, din cele mai multe din zona noastra, incearca sa traiasca. Acum avem intre cinci si 12 dintre noi de fiecare data.

Am retinut intalnirile informale, dar exista cateva reguli care sa ne ajute sa ne pastram in siguranta. Nimeni nu impartaseste lucrurile personale ale altor persoane in afara grupului si toata lumea primeste randul sa aleaga subiectul. Nu exista nicio obligatie de a vorbi si unii oameni nu o fac niciodata. Dar ei asculta si ne sprijina pe ceilalti cu prezenta lor.

Post Your Thoughts