Poate că v-aţi prins, poate că nu, dar articolul se refera la mine, la noi. În sensul că, din cauza unui fucking şlap casă, s-a dus naibii maşina de spălat (care nici măcar nu-i a noastră, ci a proprietarului în a cărui apartament locuim). Aşa. Şi io muiere fiind, i-am zis Dumnealui să se ocupe de problema asta, să caute un maistor, un guru man specialist în orice, care să vină şi să ne repare  maşina de spălat – fiindcă-i “chestie tehnică”, ce nu ţine de atribuţiile mele de muiere.

Day 1: Zis şi făcut. Dar, dragul meu om a făcut exces de zel. În sensul că, marţi după-masă, când ne-am întors amândoi de la lucru, mă anunţă că a chemat nu un om care să repare maşina, ci DOI. Unul trebuia să vină la 18, altul la 19. M-am uitat confuză la el şi apoi am început să-l cert, să-i explic că aici nu-i ca şi când mergi la mai mulţi doctori care să te consulte şi să ai mai multe diagnostice. Că-i “doar o maşină de spălat, în ceapa lu` tac-su, şi fiecare maistor îţi cere bani pentru constatare. Şi de ce să dai de două ori aceeaşi bani, când poţi să dai unui singur om, o singură sumă de bani?”. 

A zis el că vroia să meargă la sigur (ce-i drept, nu-i prea place să rişte – dar nici chiar aşa!). A pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe omul care trebuie să vină la 19:00, să-l roage să nu mai bată un drum degeaba. Asta era pe la 17:00. După o oră sună şi omul pe care îl aşteptam şi ne zice că nu mai poate să ajungă. “Când fugi după doi iepuri, nu prinzi nici unul!”, zise El, ca un savant.

Day 2: Vine totuşi omul, se uită, face constatare=30 de lei. Mai adaugă şi că nu garatează că o să o funcţioneze maşina de spălat după ce-i schimbă piesele stricate. Problema e că, în urmă cu 3-4 luni, când iar a “decedat” maşina de spălat, maistorul de atunci a pus piese incompatibile, ceea ce a dus la forjare şi degradare. În fine.

Day 3: Azi vine omul din nou şi schimbă piesele stricate. Maşina merge, deşi nu se ştie până când, pentru că o să i se ardă motorul la un moment dat. Om trăi şi om vedea… Şi tot din cauza asta, Dragul meu s-a înţeles cu omul şi i-a dat jumătate din preţul de lucrare, adică 60 de lei.

Post Your Thoughts