Multi dintre noi evita sub orice forma calcarea hainelor. Dar daca doriti sa impuneti o imagine clara si impecabila in ochii colegilor de birou, prin camasile si pantalonii calcati la dunga, economisi pentru a va achizitiona o statie de calcat profesionala, adecvata necesitatilor de zi cu zi. Preturile variaza in functie de modelul statiei de calcat, insa aveti promisiunea unui aparat proiectat in lumina noilor tehnologii, care va va oferi intotdeauna o imagine indiscutabila, remarcata cu fiecare ocazie de cei din jur.

Asigurati-va ca incalzeste corespunzator

Statiile de calcat sunt mai costisitoare in raport cu fiarele de calcat traditionale, insa se incalzesc rapid, iar temperatura face fata cu brio atat hainelor de zi cu zi, cat si draperiilor sau perdelelor extrem de sifonate. Statia de calcat ideala ar trebui sa aiba setari reglabile pentru tesaturi delicate, ca in cazul bumbacului, sau optiunea de a seta o anumita temperatura numerica.

Productia de abur

Aburul este inamicul cutelor, iar puterea acestuia dicteaza si modelul pe care va veti decide sa il achizitionati ulterior. Cautati o statie de calcat care ofera niveluri reglabile de abur si produce un jet concentrat de aburi care ajuta la netezirea cutelor rigide.

Suprafata talpii aderente

Există doua tipuri de talpi in cazul statiilor de calcat: talpa neaderenta si otel inoxidabil.Tetierele neaderente sunt cel mai adesea acoperite cu aceeasi suprafata neaderenta ca si vasele de gatit si sunt cel mai usor de curatat. Otelul inoxidabil transfera bine caldura, dar poate fi necesara curatarea pentru a elimina calcarul si reziduurile. Alegerea depinde de dumneavoastra, de bugetul stabilit si de atentia acordata ingrijirii fierului.

Greutate

O statie de calcat poate atinge o greutate notabila, datorita dimensiunii mari in raport cu fiarele de calcat traditionale, dar si datorita tehnologiei avansate care ii permite calcarea impecabila a celor mai sifonate haine sau materiale textile. Desi toate statiile sunt vizate de o greutate notabila, alegeti varianta cea mmai fericita dintre modele disponibile pe piata, pentru ca toata familia sa o poata folosi, indiferent de varsta sau abilitati casnice.

Asadar, tineti cont de aceste mici hint-uri pentru a intra in posesia statiei de calcat ce va asigura imaginea impecabila a familiei dumneavoastra indiferent de sezon, timp disponibil sau conditii meteo. Imaginea spune multe despre noi, asa ca este important sa acordam atentie detaliilor si sa depunem eforturi pentru a face cunoscuta cea mai buna varianta a noastra.

Post Your Thoughts