Cu totii ne dorim sa fim considerati a fi oameni buni, dar daca vrem cu adevarat sa ne indeplinim aspiratiile in cariera, atunci trebuie sa incercam sa fim cea mai buna varianta a noastra!

La urma urmei, daca facem doar minimul care se asteapta de la noi, probabil nu vom ajunge prea departe. Iata cateva modalitati prin care poti deveni constant cea mai buna varianta a ta!

Fii un bun communicator

            Capacitatea de a comunica bine- in persoana si in scris- este o abilitate esentiala in majoritatea locurilor de munca. Dar de asemenea este de multe ori uitata. De fapt, un Studiu Realizat de Comisia Nationala pentru Scriere arata ca majoritatea firmelor cheltuiesc pana la 3,1 miliarde de dolari pentru formarea in scris.

Ai grija de relatiile pe care le stabilesti la locul de munca

            Competentele legate de oameni sunt la fel de importante la locul de munca ca si abilitatile tehnice. Acest tip de abilitati interpersonale te poate ajuta sa colaborezi, sa comunici, sa gestionezi conflictele, sa motivezi, sa maresti productivitatea, sa rezolvi problemele care ar mai putea aparea si sa te conectezi in general mai usor cu persoanele din jurul tau.

Post Your Thoughts