De cele mai multe ori, ne uitam pe retelele de socializare sau la televizor cum persoanele din jurul nostru merg in calatorii la mii de kilometrii distanta la principalele obiective turistice de pe continentul nostru si nu numai, iar noi ne intrebam ce ne lipseste pentru a avea parte de o asemenea vacanta de vis.

Raspunsul este „nimic” si, de aceea, agentia de turism oferte.citybreakparis.ro are grija sa revolutioneze piata ofertelor in aceasta perioada, oferind posibilitatea unui city break in Paris la preturi care nu au cum sa nu va incante. Stiai ca poti obtine bilete pentru un city break in Paris chiar mai ieftine si decat salariul tau? Fie ca ai un salariu minim pe economie sau unul ceva mai avantajos, ai acum posibilitatea sa calatoresti in Franta si sa traiesti minunatele aventuri ce stau in minunata sa capitala.

Atat muzeul Luvru, cat si Disneyland sau numeroasele gradini cu o structura aparte pot fi vizitate incepand cu tarife de la 220 euro, pret ce include biletele de avion si cazare pentru 3 nopti pentru o persoana.

Cum ar fi sa faci o poza cu persoana ta iubita langa turnul Eiffel, pentru ati demonstra tie ca se poate sa nu mai fi doar un simplu admirator al oamenilor din jurul tau?

Cum ar fi sa poti incepe dimineata cu o cafea pe celebrele pasarele frantuzesti sau la balconul hotelului, ce te minuneaza cu o splendoare parca scoasa din alte lumi?

Acest lucru tine doar de tine, iar in acest moment in mediul online agentiile de turism iti pun la bataie o serie de oferte pe care nu ai voie sa le ratezi. Spre exemplu, cu doar 224 euro ai posibilitatea sa te cazezi la diferite hoteluri traditionale ale Frantei, care se afla la o distanta de cel mult 2 km fata de centrul Parisului, situatie in care ai posibilitatea sa te conectezi la toate facilitatile zonale, inclusiv mijloacele de transport.

De asemenea, poti vizita si celebra opera sau diferitele cinematografe, care ruleaza filme cu adevarat fascinante, demne sa te delecteze si care sa puna amprenta pe vacanta ta. Bucura-te acum de momente de relaxare si destindere, oferindu-ti un citybreak Paris, un lucru ideal pentru o escapada care cu siguranta va fi cu peripetii. Ai posibilitatea sa vezi o tara puternic industrializata, moderna si o comunitate foarte frumoasa cu o traditie si o educatie aparte in spate care cu siguranta te va uimi.

Franta incanta atat prin deliciile culinare cat si prin peisajele sale unice ce au la baza o istorie vasta, motiv pentru care este un argument sa incerci o astfel de vacanta!

Post Your Thoughts