S-au certat, s-au suparat, Vanghelie i-a taiat finantarea, i-a transmis mesaje pe toate canalele, i-a facut demonstratii de forta dar pana la urma nu a putut sta prea mult departe de presedintele PSD. Vanghelie vrea sa fie primar de Bucuresti, Geoana vrea bani si sprijin. Si uite asa s-au impacat, s-au pupat si si-au jurat prietenie (pana cand?). Geoana i-a promis ca ii va sustine candidatura pentru primaria Bucuresti, in timp ce Vanghelie plateste facturile, aduce autobuze cu oameni cand este nevoie si da declaratii cand se impune. Prietenia celor doi a generat si cateva atacuri in presa, imediat dupa sarbatori.

S-au vehiculat si alte nume pentru primaria capitalei. Victor Ponta, Cristian Diaconescu si Sorin Oprescu. Cristian Diaconescu nu vrea. A spus in mai multe randuri. Victor si Sorin nu au spus inca nimic. Drept urmare au primit cate un atac in presa. Clasic. Mai mult, a inceput si zvonistica de rigoare. Nastase il sustine pe cutarica, Iliescu pe nu stiu cine si uite asa… Ca sa ii incaiere intre ei. Metoda veche la PSD. Si culmea unii inca nu s-au lecuit! Inca mai cad in astfel de capcane.

Numai ca ieri am auzit un lucru foarte interesant. Si am vazut chiar si o declaratie a lui Mircea Geoana in acest sens. Conducerea PSD analizeaza ideea sprijinirii unui candidat independent. Nu stiu ce parere are Vanghelie despre aceasta varianta dar in locul lui as fi mult mai atent la ce se intampla in jur. Apoi am mai auzit si ca un secretar excutiv de la PSD, un om cu bani multi, foarte multi, este dispus sa il sustina pe Victor Ponta sa candideze. Numai pentru ca este in conflict cu Vanghelie. Asadar, se anunta o perioada interesanta la PSD!

Post Your Thoughts