Vorbind de lucru, am fost o data intr-o situatie in care am stiut ca un loc de munca particular nu era potrivit pentru mine – am stiut asta chair  din prima zi! Chiar daca mi-am gasit in sfarsit „munca de vis”, mi-am dat seama foarte repede ca nu era potrivit pentru mine.

Dar, mai degraba decat sa ma ascult pe mine si ce imi doresc eu de la viata mea, i- am ascultat pe altii. Oamenii mi-au spus ca imi ruinez CV-ul daca am parasit un loc de munca atat de repede, asa ca m-am convins sa raman pana cand este „acceptabil” sa merg mai departe.

Cand m-am hotarat sa raman nu m- am gandit la costul pe care trebuie sa il platesc. Acel cost avea sa fie chiar  asupra sanatatii mele. Am devenit progresiv mai bolnav, suferind de o varietate de boli care au facut extrem de dificila munca de zi cu zi. Am incercat tot felul de lucruri pentru a ramane sanatos, dar nimic nu a ajutat.

Cu toate acestea, numai atunci cand cineva a intrebat daca astept sa ma imbolnavesc grav inainte de a renunta la slujba era de ajuns pentur mine sa plec. Si, din nou, simtul reliefului era imens. M- am hotarat sa plec si sa fac ceea ce imi doresc cu adevarat. Nu am stiut exact ce imi doresc cu adevarat asa ca am inceput sa experimentez diverse locuri de munca pana m-am stabilit asupra unei singure. Acum sunt fericit si implinit deoarece atunci cand este la un loc de munca potrivit, lucrul acesta se vede.

Post Your Thoughts