Potrivit lui Christine Comaford, trebuie sa simtim cu totii trei lucruri pentru a fi prosperi: ca suntem in siguranta, ca apartinem si ca avem importanta. In noua sa carte, „Power Your Tribe”, ea afirma ca „Fara cele trei lucruri esentiale, o persoana sau o echipa nu poate sa faca, sa inoveze, sa se simta angajata emotional, sa fie de acord sau sa avanseze”.

Deci este o afacere mare. Dar este si un fel de intelegere, deoarece actionarea asupra acesteia ne poate ajuta sa cream un loc de munca mai fericit si mai productiv.

Identificarea unuia dintre cele trei ingrediente secrete

„Pe masura ce liderii incep sa inteleaga acest lucru, incep sa acorde atentie la ceea ce le cer subconstient oamenii,” spune Comaford, in podcastul nostru de experti Interviu.

De obicei, ei cer unul din aceste trei lucruri. Odata ce ati identificat care dintre acestea, puteti elabora o solutie specifica pentru problema, construind incredere in acest proces.

„Deci, daca cineva vine in mod constant la tine spunand:” Am nevoie de mai multe informatii. Am nevoie de un plan de rezerva. Daca acest lucru nu functioneaza, atunci ce vom face? „Probabil va cer siguranta”, explica Comaford.

Post Your Thoughts