Tipuri de continut

Daca este o gluma plina de rezerve sau un videoclip care contine innuenduri sexuale sau opinii politice extreme, cel mai bine este sa stabiliti in mod clar destinatarilor dvs. ceea ce se pot astepta cu ajutorul unei etichete NSFW.

In cazul unor observatii rasiste sau homofobe, nu-l trimiteti niciodata. Nu exista un context in care sa fie acceptabil. Dupa cum a spus Olivia Nuzzi, Reporter politic pentru The Daily Beast, „Danseaza ca si cand nimeni nu se uita. E-mailul poate fi citit cu voce tare intr-o depunere. ”

Citeste interlocutorul

Etichetarea continutului dvs. NSFW nu face in mod automat posibilitatea de partajare cu colegii.

Intrebati-va, puteti avea incredere ca persoana cu care impartasiti lucrurile o va „primi”? Sau vor fi jigniti sau raniti de asta? Daca raspunsul este ultimul, indepartati-va degetul de pe butonul de partajare!

Sansele sunt, aveti oameni cu ganduri similare la lucru cu un simt al umorului similar. Cel mai probabil vor lua tot ce le impartasiti cu ei, in modul in care a fost destinat.

Dar daca nu sunteti sigur despre cum ar putea reactiona cineva, cel mai bine este sa evitati partajarea continutului respectiv. Nu vrei sa supara pe cineva.

Alegeti canalul drept

In mod clar, trimiterea a ceva apropiat sau peste linie catre toti utilizatorii prin e-mail-ul companiei este, probabil, unul dintre cele mai tari lucruri pe care le-ati putea face la locul de munca. Si, in timp ce colegii de mesaje sau WhatsApping sunt mai siguri, o eticheta de avertizare NSFW nu va va salva daca continutul este prea defavorabil.

Deoarece camerele de chat precum Slack, Campfire si Google Hangouts devin instrumente populare pentru colaborarea in echipa, amintiti-va ca aceste mesaje sunt pastrate pe un server undeva si sunt la fel de recuperabile precum e-mailurile.

Asadar, calcati la fel de prudent pe camerele de chat de lucru ca si pe orice alta platforma.

Post Your Thoughts