Cum te simti in legatura cu schimbarea? Esti genul de persoana care o cauta in mod activ? Sau, la fel ca multi dintre noi, va gasiti adesea rezistand schimbarii?

Exista o multime de cercetari despre modul in care oamenii reactioneaza la schimbare. Sa nu mai vorbim de cateva modele despre cum sa facem fata schimbarii si sa incurajam schimbarea in altii. Aceste informatii ofera un cadru util pentru a ne ajuta sa intelegem ce sa asteptam si cateva sugestii la indemana pentru a raspunde provocarilor comune.

Dar schimbarea este o fiara complexa. Probabil stiti cat de greu este, daca ati ajutat vreodata pe cineva care se afla intr-o schimbare (inclusiv pe voi).

Oare chiar ne schimbam? si daca da, cat de mare poate sa fie aceasta schimbare?

Suntem pre irascibili, ne suparam prea des si din nimiic, luam lucrurile cu o gravitate mult prea mare.. acestea sunt parte din lucrurile care pot sa fie schimbate intr-o persoana deoarece de multe ori isi au radacini vechi din copilarie, Poate niste traume mult prea mari, niste conflicte care nu au fost solutionate si inca isi fac simtitia prezenta.

Cand stim ca este timpul sa ne schimbam? oricand trebuie sa ne schimbam, sa devenim cea mai buna versiunea a noastra, iar acest lucru il facem doar atunci cand facem pace cu noi insine.

Post Your Thoughts