Suntem deja in plina iarna, dar inca avem o problema cu imbracamintea pe care o purtam. Ne este greu sa renuntam la trench-urile subtiri, care ne pun silueta in evidenta. Materialele din care sunt confectionate paltoanele de iarna trebuie sa fie rezistente, groase si de buna calitate. Inainte de model, culoare sau imprimeu, trebuie sa tinem cont de functionalitatea unui astfel de articol vestimentar.

De ce nu ne place sa purtam haine groase?

Pentru ca avem impresia ca ofera un aspect de volum. In cazul in care ne confruntam cu cateva kilograme in plus, acest aspect devine cu atat mai deranjant. Astfel, ne este foarte greu sa ne impacam cu paltoane dama din materiale groase. Chiar daca suferim din cauza frigului, preferam un material subtire, care sa nu creeze efectul de volum.

Pentru ca sunt incomode. Cu cat este mai gros materialul, cu atat libertatea de miscare se diminueaza considerabil. Devine destul de greu sa ne miscam bratele sau trunchiul atunci cand purtam un palton de dama gros.
dde77a38faf65b6b6cfad932e0b99008

Paltoane de dama groase care arata bine?

Intr-adevar, exista aceasta varianta. Pentru a identifica acele articole vestimentare groase, care nu creeaza impresia de volum trebuie sa tinem cont de cateva criterii de baza. Exista anumite tertipuri de care ne putem ajuta atunci cand ne dorim sa parem slabe, dar sa ne si protejam impotriva temperaturilor scazute de afara.

Cordon in talie

Oricat de gros ar fi paltonul, daca are cordon in talie, va diminua aspectul de supradimensional. Acesta are rolul de a marca talia si de a face sa para mai subtire. Chiar daca in rest apare senzatia de volum, faptul ca talia este marcata ofera ochiului un soi de relaxare, conturandu-i ideea ca sub paltonul gros se afla un trup de zeita.

Lungime medie

Un palton de dama peste genunchi este varianta ideala. In timp ce te protejeaza de frig, lasa la vedere o portiune a piciorului, in asa fel incat sa elimine aspectul de plin din partea de sus. Practic declara faptul ca tu ai un trup perfect, dar pentru tine primeaza utilitatea unui articol vestimentar si nu felul in care te face sa arati.

Volum in partea de sus

Paltoanele cu imprimeuri sau aplicatii in partea de sus atrag atentie exact in acea zona. Astfel privitorul va cobori cu greutate spre zona de jos si nu va percepe deloc acea senzatie de supradimensional.

Palton de dama cu fusta clos

Sunt acele articole vestimentare construite asemenea unor rochii de vara lejere. Ele sunt marcate in talie, astfel ca inspira un aer foarte elegant si foarte clasic si o determina pe purtatoare sa adopte un stil foarte rafinat, care are capacitatea de a atrage toate privirile.

Daca tii cont de aceste recomandari de baza, vei reusi sa-i impresionezi pe toti cei cu care intri in contact. Volumul si aspectul de supradimensional pot fi limitate cu ajutorul catorva reguli de baza.

Post Your Thoughts