Privind in urma, afectiunea pe care am primit-o la petrecere a fost umilita – oameni pe care nu-i cunosteam imi fac dus in admiratie pentru ca erau cu adevarat impresionati si multumiti pentru mine.

Gradul meu nu i-a ajutat in niciun fel, asa ca nu exista nici o obligatie sa comenteze, dar totusi le pasa sa spuna „bine facut”. Sinceritatea m-a atins cu adevarat si m-a facut sa simt ca am realizat ceva spectaculos.

In loc sa resping laudele, ar fi trebuit sa comentez cat de amabil au fost pentru a observa sau cat de multumit am fost de realizarea mea.

O alta optiune buna este sa „transmiteti” laudele – poate ca alti oameni au jucat un rol in succesul dvs. si merita sa impartasiti atentia. Daca ati pierdut in continuare cuvintele, un simplu „multumesc” este cel mai bun mod de a merge.

Punctele tale forte

Nu este absolut nicio rusine in acceptarea laudelor. Mesajele autentice de admiratie sunt exprimate doar celor care le-au castigat.

Cineva a spus: „Te-ai descurcat foarte bine” sau „Nu am fi putut face asta fara tine”, are puterea de a-ti stimula stima de sine si de a te face sa te simti mai inalt.

Nu numai ca cuvintele poarta un mesaj de recunostinta si recunoastere, dar gandul din spatele lor arata ca eforturile tale sunt apreciate si nu trec neobservate.

Asadar, data viitoare cand veti obtine recunoasterea pe care o meritati, nu va ascundeti mandria – detineti-va punctele forte si incercati sa va bucurati de moment. O meriti!

 

Post Your Thoughts