De asemenea, ne place schimbarea, deoarece deseori diminueaza sentimentul nostru de control. Acest lucru declanseaza din nou frica.

Ca angajat, este frustrant sa iti schimbi rolul intr-un fel. Chiar si atunci cand managerul tau face mari eforturi pentru a explica motivele, inca mai poti simti ca esti controlat ca o papusa. Acest lucru se aplica in mod normal daca sunteti de acord ca modificarea este cea mai buna sau nu.

S-ar putea sa  simtiti ca managerul dvs. sau „marii sefi” nu inteleg impactul pe care il va avea schimbarea. Sau se poate sa para ca fac schimbari doar pentru schimbare. Dar aici este secretul mare – ei sunt probabil la fel de speriati ca tine, si se simt la fel de neajutorati.

Schimbarea nu se intampla niciodata in mod izolat. Exista o retea complexa de motive in spatele acesteia – schimbari in afaceri, schimbari in piata sau schimbari in asteptari.

Poate ca managerul dvs. a instigat unele dintre aceste schimbari mai mari. Dar multe dintre ele s-ar fi intamplat si in afara sferei lor de influenta. In plus, la fel ca si tine, nu stiu cu adevarat ce se va intampla ca rezultat. S-ar putea sa para mai „pro-schimbare”, dar sansele sunt, sunt la fel de ingrijoratoare ca si tine.

Post Your Thoughts