In vremurile in care traim stim de departe ca un televizor este cel mai cautat electrocasnic, la care se adauga si celelalte gadgeturi sau dispozitive portabile pe care le accesam zilnic, fie de acasa, fie din autobuz, fie de la munca.

Dar vine si vremea cand vrem sa vizionam un film bun, o emisiune buna, un meci de fotbal, iar atunci televizorul este un instrument indispensabil pentru recreere.

Daca in urma cu un deceniu, un televizor iti ocupa destul loc in casa datorita tubului, in acest moment tehnologia si usurinta de instalare si montare oriunde a unui televizor face diferenta.

Cand eram mici poate nu am fi crezut ca putem vedea la un meci de fotbal chiar si efectul cu care se duce mingea, insa acum datorita proprietatilor si canalelor HD acest lucru este perfect posibil pe canalele de sport.

Insa nu cu toti ne permitem luxul de a avea un televizor performant, care ajunge sa valoreze chiar si 1500-2000 lei, iar din cauza aceasta orientarea spre modelele low-cost este prioritara.

Acum nu trebuie sa credem ca un model low-cost nu ofera proprietati aparte televizoarelor LED, multe caracterstici ale acestora surprinzandu-ne cu siguranta.

Mai jos va vom prezenta o lista cu televizoare ieftine care merita sa le aveti intr-o locuinta, raportul calitate-pret fiind excelent.

Televizor LED Star-Light, 51 cm, 20DM3500, HD Ready

Acest televizor ne permite sa descoperim naturaletea lucrurilor, datorita proprietatilor aparte pe care le are. Tehnologia sa ne permite sa avem un unghi de vizibilitate de pana la 176 grade, iar optiunile sunt foarte diversificate.

Are in dotare intrare HDMI si port USB, care ne ofera posibilitatea sa conectam un device exterior, iar functia CI+ ne permite sa introducem la televizor chiar si un card de memorie pentru a viziona show-urile preferate.

Instalarea nu necesita chemarea unui expert, iar manualul este usor de citit si ofera instructiuni clare. In doar 20 minute, televizorul va fi in functiune si va putea fi accesat cu usurinta.

Pretul acestui tip de televizor este de doar 440 lei, aflandu-se la reducere in comparatie cu lunile anterioare.

Dar poate cautati si un televizor care sa se plieze perfect si pe spatiile mici, iar in acest caz alegerea unui televizor LED VORTEX, V20E32D 50 cm, High Definition, HDMI este una ideala.

Poate fi util atat in bucatarie cat si in dormitor, neocupand un spatiu mare, design-ul sau fiind unul placut ochiului, iar rezolutia HD va oferi claritate si imagini in timp real de o mare calitate.

Meniul este in limba romana si in plus aveti posibilitatea sa conectati dispozitive exterioare datorita porturilor HDMI sau USB.

Acest produs se afla la promotie si valoreaza doar 450 lei, redus cu peste 18% fata de valoarea sa initiala.

 

Post Your Thoughts