În fiecare primăvară, vară şi toamnă, fermierii din întreaga lume lucrează pământurile cu tractoarele, efectuând diverse munci pentru ca noi mai apoi să cumpărăm rodul activităţii lor. De exemplu, cartoful este recoltat anual într-o cantitate de peste 320 de milioane de tone, iar lucrările nu ar fi posibile fără acest utilaj greu. Dacă ne gândim că în România sunt cultivate 7 milioane de hecttare de pământ, realizăm şi mai mult cât de important e ajutorul dat de tractor. Acesta însă nu e condus doar pe câmp, ci mai nou şi online în jocurile cu tractoare.

Lucrări agricole

Când iarna grea se încheie şi vine primăvara, fermierii ies cu tractoarele lor pentru ca să discuiască, să semene seminţele care le vor umple peste câteva luni hambarele. Vara, iarba este cosită şi adunată tot cu ajutorul utilajului acesta, iar toamna i se adaugă remorcă atunci când produsele trebuie strânse de pe câmp. Aratul şi pregătirea terenului pentru o altă recoltă, încheie ciclul muncilor agricole cu tractorul.

Nu numai fermierii care întreţin suprafeţe mari de pământ, ci şi ţăranii simpli au reuşit să-şi cumpere tractor. Piaţa de second hand este plină de oferte şi pentru cei cu bani mai puţini, preţul pentru un tractor modest plecând de la suma de 100 de milioane de lei vechi. Astfel, cine achiziţionează unul, va putea să-şi lucreze pământul său, chiar şi pe al vecinilor din sal, făcând astfel un ban în plus.

Tractorul online

Internetul este plin de site-uri care ne invită să jucăm jocuri online cu tractoare, unde misiunea noastră este fie să arăm pământul, fie să culegem recolta de pe câmp, ori să efectuăm transporturi cu produsele agricole. Tractorul online nu costa astfel nici un ban, este mai uşor de condus şi nu face zgomot.

Post Your Thoughts