Unele persoane sunt intotdeauna precoce sau „punctuale”, in timp ce altele intarzie pentru orice motiv: inceperea si parasirea muncii, , intalniri, petreceri, trenuri, taxiuri preinregistrate, zboruri, pranzul, chiar si medicamente. De obicei, este de o suparatoare inatrziere de cinci, 10 sau 15 minute – nu atat de tarziu, dar destul de tarziu pentru a irita pe oricine a fost lasat in asteptare.

Adevarul este ca oamenii care sosesc in mod constant tarziu apar nu numai dezorganizati si nesigurei, ci si nepoliticosi, neinteligenti si neconsidiati. Asta nu a fost „adevaratul meu”, dar comportamentul meu a spus oamenilor altceva. Stim cu totii cum este sa fii la sfarsitul unui astfel de comportament – fie ca vine de la un prieten, partener, coleg sau dentist. Iti spune ca persoana crede ca timpul lor este mai valoros decat al tau.

Cineva ca acesta poate fi o prezenta frustrant la locul de munca, provocand mereu stres si presiuni inutile. Probabil ca toti am lucrat cu cineva care a intarziat cu totul – grabind sau, mai rau, bucurandu-se cu o ceasca de cafea si un sandwich pe care ei l-au luat de pe drum. Poate ca nu apare deloc, sau lipsesc pentru totdeauna lucrurile si niciodata nu da impresia ca le pasa de fapt.

 

Post Your Thoughts