1 .Dacă ai putea să intri şi să trăieşti într-o carte, care ar fi aceasta ? Motivează alegerea făcută! (dar într-un film? dar într-un cântec?)

Pai cartile pe care le-am avut in mana nu faceau parte din categoria “carti bune de trait in” dar, daca tot trebuie sa aleg una , de dragul lepsei , cred ca ar fi  “1001 de nopti”.  De ce ? Pentru ca e Arabia, pentru ca e desert si pentru ca as da orice sa stau in bratele Seherezadei. Un film… aici e simplu, “Casablanca”, pentru o seara cu Ilse. Si un cantec, James Blunt- “High” pentru o seara de noiembrie pe care am ratacit-o si pe care de atunci mi-e imposibil sa o mai regasesc.

2. Daca ai putea sa-ţi alegi prenumele care ar fi acesta? Dar în cazul în care ai fi de gen opus?

Poate Bogdan sau Paul.  Iar daca as fi fost fata… Maria

3. In ce altă ţară ai vrea să trăieşti pt 1 an şi de ce?

Japonia, pentru ca vreau sa vad gheise :p

4. Care e visul cel mai neobişnuit ce l-ai avut şi ti-l aminteşti?

Era o strada din cartierul meu, plina cu tei, o tineam de mana . iar ea purta o rochie alba, usoara. Era o invazie extraterestra sau eu ma lasam luat in nava lor iar ea era una dintre ei. Am intrebat-o daca dincolo am s-o vad. Nu mi-a raspuns.

5. Povesteşte o zi din viaţa ta imaginându-ţi că eşti un animal.

Testos – ma chinui toata ziua sa ajung de pe plaja in mare. A da si inca ma chinui sa rontai o bucata de frunza, cica sunt la dieta.

6. Daca ai putea trăi în pielea altcuiva pt. o perioadă limitată de timp, cine ar fi aceasta persoană şi de ce ai alege-o?

Sincer, mi-e bine in pielea mea.  Nu cred ca vreau sa ma schimb cu nimeni, hai… de dragul jocului , sa zicem ca as vrea sa fiu Daniel Craig … doar pentru “Bond. James Bond”  😛

7. Dacă te-ai trezi singur/a pe lume, care crezi că ţi-ar fi primele gânduri şi ce ai face prima dată?

Probabil ca as fi bucuros pe moment… in sfarsit liniste Ce as face ? Daca adapostul e ok, rezervele de hrana la fel… mi-as lua rucsacul in spate si as bate lumea in lung si in lat. Si cand  i-as da de capat, as lua totul de la inceput.

Cred ca e printre cele mai bune lepse din anul asta. Si daca tot trebuie data mai departe atunci o poate prelua  Wiki si Rose si cine mai vrea

Post Your Thoughts