Când am auzit prima dată despre acest radio, mi-am zis că “wow, ce tare!” şi am început să văd cu alţi ochi felul în care se întâmplă lucrurile prin ograda lor. Să nu mai zic că, în primăvara, în cadrul Timişoara Brands Tour, am trecut pragul Fornetti România, lucru pe care nu mi-am imaginat niciodată că-l voi putea face, şi am început să prind drag de oamenii de acolo.

A fost scris despre cum a început Radio Fornetti, de unde mi-am permis să fur un paragraf (şi jumătate), fiindcă-s foarte fain descrise lucrurile:

“Nu am înțeles la ce ne trebuie radio, cum ne descurcăm, noi nefiind oameni de radio și în afară de Mandero, nimeni nu pusese piciorul într-un studio. Totuși, am îmbrățișat ideea, și pe cum ne apucam de proiect, cum vedeam că dă roade, că prinde contur, că da, într-adevăr, putem, elanul nostru de muncă era tot mai mare și așteptam cu nerăbdare să începem. Când mi s-a spuns: Fata mea, o să faci emisiune, am zis clar că a înnebunit și că io nu fac așa ceva, că vocea mea e groasă, că mă bâlbăi, că nu știu ce să spun și că noa, nu, io nu vreau. Evident că am făcut, și nu una, ci două pe săptămână, luni si joi împreună cu colegul Gabi V, director de departament în cadrul companiei, o bună prietenă a mea și a companiei totodată, Simona avea emisiunea de călătorii, cea mai longevivă de altfel din programul nostru, iar Alina ne povestea de chestiunile juridice care țin de franciza și alte treburi delicate și necunoscute.

Post Your Thoughts