Incertitudinea, Singura certitudine

Incertitudinea, cand o vezi prima oara peste orizont, este intotdeauna un pic infricosator. Dar vine si un moment in care incetezi brusc sa fii speriat, iar emotia noului si noului preia.

Divizarea de un partener sau pierderea locului de munca, de exemplu, sunt momente care schimba viata – dar sunt definite prin modul in care reactionezi la ei.

Frumusetea viitorului este ca este nescrisa si vei ajunge sa o scrii.

Nu de multe ori lumea este „pe aceeasi pagina”, dar cu siguranta suntem acum. „O sa supravietuiesc pandemiei Coronavirusului?” este intrebarea pe care toti am fost nevoiti sa ne confruntam. Iar raspunsul este: „Cine stie!”

Incertitudinea, Singura certitudine
Ceea ce stim, insa, este cum sa abordam incertitudinea. Am facut asta inca din ziua in care ne-am nascut.

Am cautat citate despre incertitudinea in cercetarea acestui blog si au fost in general universale. Nimeni nu va sugereaza sa va asezati acolo ridicandu-va mainile in intuneric.

Aveam doua favorite. Primul, amuzant, „Ne impiedicam cu totii in intuneric si asta face unele ciocniri foarte interesante”, a autorului, Marty Rubin. Pentru ca, sa-l intelegem, ai nevoie de un simt al umorului care se ocupa de incertitudine.

Cealalta, serioasa, „Cand nimic nu este sigur, orice este posibil”, de la autorul transformat de blogger Mandy Hale. Pentru ca aveti nevoie de o pozitie pozitiva din care sa va apropiati de acest rollercoaster, numim viata.

Post Your Thoughts