Daca ai in atentia ta lucrarea eficienta a solului si detii diferite suprafete agricole in proprietate, atunci cu siguranta te va interesa sa stii care este utilajul care se va ocupa cu brio de acest lucru, indiferent ca vorbim de spatii cu adevarat extinse.

Daca ne raportam la gama de optiuni existenta, aceasta cuprinde dispozitive de mica sau mare anvergura, insa unul dintre cele mai bune este de departe motocultorul.

Acesta se poate intrebuinta atat pe suprafete mici cat si medii, dar nu in ultimul rand extinse, acolo unde conteaza cel mai mult pentru clasicii agricultori.

Exista motocultoare puternice pentru gradina care sa va ajute sa va intrebuintati eficient sarcinile, iar treaba sa fie terminata in timp util, lucru care va facilita si inceperea celorlalte operatiuni agricole de care este nevoie pentru o cultura roditoare.

Cu ce avantaje vine la pachet un motocultor profesional?

Cand vorbim de un motocultivator profesional nu avem cum sa nu aducem in discutie aspecte precum dimensiunile in exploatare, posibilitatea de a atasa diferite accesorii pentru a ne lucra eficient pamantul si evident un consum redutabil de combustibil astfel incat sa nu existe posibilitatea sa facem risipa de bani.

Spre ce modele ar trebui sa ne indreptam si care ar fi specificul acestora, astfel incat sa avem garantia rezistentei, longevitatii si flexibilitatii in folosire?

M-am interesat putin, am intrebat pe ici, pe colo si un site numit Motocultorbun.ro mi-a recomandat un motocultor de 7CP conform „cerintelor” amatoare pe care le-am insirat intr-un email trimis lor. Ca urmare a acestui raspuns, m-am informat si eu putin si acum am ajuns sa va scriu despre motocultoare!

Care sunt dimensiunile de lucru maxime pe care le poate atinge un motocultor de 7CP?

O latime variabila cuprinsa intre valorile 560-830 mm iti va da posibilitatea sa reglezi dimensiunea in exploatare asa cum tu doresti, iar adancimea in lucru oscileaza si ea in jurul unor cifre redutabile cuprinse intre intervalul 100-290mm.

Nu in ultimul rand atentia ta trebuie orientata spre specificatii ce au la baza puterea si viteza, acestea fiind direct proportionale cu eficienta ta in munca si timpul acordat unei anumite parcele de pamant.

Specialistii ne spun ca un motocultor care dispune de cel putin 3 viteze (2 inainte si una inapoi, poate face fata cu brio oricarei situatii, indiferent de suprafata de teren lucrata.

Acum, in mediul online, ai posibilitatea sa intri in posesia celor mai bune motocultoare puternice pentru gradina, iar modele precum Ruris Dac 7000K sau MS 6580 nu au cum sa nu te incante!

Foloseste comparatoarele de preturi pentru a intra in posesia celei mai bune oferte de la mai multi distribuitori locali si pentru a economisi bani in vederea obtinerii unor pamanturi roditoare!

Post Your Thoughts