De câteva zile testez două din noile produse: fluidul de curăţare şi demachiere faţă şi ochi şi şamponul pentru scalp sensibil. Am şi crema-mască calmantă şi regenerantă, dar pe care nu am apucat să o folosesc, aşa că mă voi rezuma doar la cele două.

Fluidul de curăţare se potriveşte tipului meu de ten, care-i mixt, dar cu tendinţă de deshidratare. Îl folosesc seara, înainte de culcare, şi dimineaţa. Până acum nu am sesizat vreun aspect negativ la acest produs. Ba chiar îmi place că, deşi e o cremă destul de grasă, după folosire nu-mi rămâne un fel de peliculă lipicioasă pe faţă, cum păţesc de la alte produse similare, şi curăţă şi îmi calmează pielea.

Cu şamponul pentru scalp sensibil am fost sceptică, recunosc asta. Podoaba capilară o spăl o dată la două-trei zile (am încercat varianta cu spălatul o singură dată pe săptămână – la mine nu funcţionează). La prima folosire nu mi s-a părut ceva wow. Abia la a doua am observat că începe să-şi facă treaba. De fiecare dată trebuie să aplic şamponul de două-trei ori, fiindcă face spumă destul de greu. Dar important e că, pe bună dreptate, chiar curăţă scalpul, nu-l usucă şi îmi dă o senzaţie de confort. În plus, are un parfum discret foarte plăcut.

Desigur, acestea sunt numai câteva produse din gama Gerovital H3 DERMA+.

Post Your Thoughts