Au fost de multe ori momente in viata mea cand m-am straduit sa las lucrurile in urma. Unele dintre cele mai dure decizii ale mele au fost schimbarea locurilor de munca si incheierea unei relatii semnificative – casnicia mea.

Am fost crescut cu valoarea de a face tot posibilul pentru a face lucrurile sa functioneze. Ceea ce nu a fost luat in considerare in ecuatie, totusi, a fost costul pe care l-ar avea asupra mea. Deci, chiar si atunci cand eram intr-o casatorie nesanatoasa, am incercat un lucru dupa altul pentru a face bine.

De asemenea, mi-a fost teama. Am fost speriat de ceea ce ar fi fost viata fara cealalta persoana. Cum as putea face fata singur? M-am temut chiar de ce ar crede altcineva despre mine pentru ca mariajul meu „a esuat”.

Dupa ceva timp si mult ajutor si sprijin din partea prietenilor si terapeutilor, am gasit curajul si am plecat.

Sentimentul de relief ma surprinde. M-am simtit de asemenea vinovat. Stiam ca ar trebui sa fiu trist ca relatia s-a incheiat – dar ceea ce am simtit de fapt a fost fericirea si usurarea! Mi-am gasit curajul sa ma ridic in fata a ceea ce stiam ca vreau, iar aceasta relatie nu era asa.

Am experimentat, de asemenea, o crestere a increderii, pe care nu mi-am dat seama ca a scazut atat de jos. Doar dupa o analiza retrospectiva, am putut vedea cat de mult a provocat probleme legate de relatia mea cu increderea mea la locul de munca.

Post Your Thoughts