Maria Carrillo-Walther pe LinkedIn favorizeaza abordarea metodica. Ne-a spus: „Colectez informatii pentru a intelege situatia si pentru a lua cea mai buna decizie, deci incertitudinea este redusa sau aruncata”.

Si se asigura ca invata cu adevarat din experientele sale trecute. Ea a adaugat: „Ma uit inapoi pentru a-mi aminti cum am tratat incertitudinile trecute. Asta imi ofera o asigurare ca voi reusi sa depasesc o noua incertitudine. ”

Construirea incertitudinii in asteptarile dvs. functioneaza pentru prietenul nostru de LinkedIn Nicola McCall, care este pregatita pentru acest lucru. Ea a spus: „Continuati sa inotati… acesta a devenit deviza mea in timp c anual mi-a spus ca s-ar putea sa ma misc si sa traiesc cu incertitudine timp de 3-6 luni in cei mai multi ani.

„Cand va trebui sa ne miscam, mi-as spune ca exista doar schimbari si ca se va intampla indiferent de plan. Instruirea mea pentru antrenori m-a invatat „sa raman cu ceea ce nu stiu”, asa ca incerc sa nu rezolv tot ce s-ar putea intampla, dar sa ii permit sa evolueze / sa se desfasoare. ”

Post Your Thoughts