Privind din nou la alte momente in care am ramas in situatii mai lungi decat era bun pentru mine, imi dau seama ca o parte din mine a vrut sa incerce orice strategie pe care am putut sa o gandesc. N-am vrut ca oamenii sa creada ca sunt un las, un neputincios. De asemenea, vad ca temerile care ma tineau erau doar proiectii ale unor rezultate si consecinte negative. In realitate, aproape toate s-au dovedit a fi incorecte.

Deci acum invat. Invat ca atunci cand trebuie sa iau o mare decizie, ar trebui sa „iau saltul”. Si cand o fac, invat ca lucrurile au un mod de a se descurca singure.

Cand am incredere, raman deschis la posibilitati si oportunitati. Cand ma tem, acele pozitive sunt foarte greu de vazut.

Totul este doar in mintea noastra. Ne proiectam situatii care nici macar nu s-au intamplat si din cauza aceasta nu actionam sau cand actionam o face cu panica. Acest lucru ne aduce inevitabil stres si oboseala si ajungem sa platim niste iluzii cu pretul sanatatii noastre.

Daca simtit ca trebuie sa faceti un lucru doar faceti l, nu va mai ganditi la toate lucrurile negative care s-ar putea intampla. Vreti sa va dati demisia pentru ca nu va palce, atunci faceti acet lucur si cautati ceva care sa va aduca fericire si implinire.

Invatati din greseli si nu le luati ca pe un esec.

Post Your Thoughts