Faci parte dintr-o echipa stransa. Comunicati frecvent in afara orelor pentru a va ajuta unul pe celalalt si a va impartasi idei. Socializezi. Deveniti buni prieteni si colaboratori. Apoi impartasiti ceva NSFW – not safe for work.

Acest tip de greseala teribila iti poate distruge reputatia si relatiile de munca – sau altcineva. Dar unde sunt limitele dintre OK si NSFW?

Eticheta social media la locul de munca

Ne place sa impartasim. OK, poate ca nu este ultimul tort sau acea bomboana dupa pranz pe care am asteptat-o ​​cu nerabdare toata ziua. Dar da-mi un videoclip cu pisico, un esec epic,  un truc de viata, imagini ale mesei noastre (cum a devenit asta vreodata ceva)?

O facem in vacanta noastra, acasa, cu naveta zilnica. Pe Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp. Nu ne putem opri. Dar ce spuneti despre partajarea la locul de munca? Sigur, s-ar putea sa fiti incantat sa impartasiti noul videoclip muzical al lui Lady Gaga, pe care poate sa il vada oricine, o gluma plictisitoare .

Cu toate acestea, sunt aceste lucruri potrivite de impartasit la locul de munca? Sau sunt, de fapt, NSFW?

Prescurtarea NSFW este adesea folosita ca eticheta de avertizare intr-o linie de subiect de e-mail sau intr-o postare pe retelele de socializare atunci cand partajati un link catre continut potential inadecvat.

In mod obisnuit, este utilizat atunci cand utilizatorii transmit mesaje glume sau videoclipuri brute catre prietenii lor. Si avand in vedere ca milioane dintre noi citim e-mailul nostru personal la locul de munca, eticheta NSFW ajuta la salvarea oamenilor de jena in fata colegilor sau supraveghetorului lor.

Post Your Thoughts