Echilibru este ultima piesa din puzzle ul de negociere de care trebuie sa aveti mare grija si pe care tebuie sa o combinati cu celelalte doua elemente importante.  Deci, cum se incadreaza a treia calitate-echilibru cheie in negocieri?

Ce presupune echilibrul in negociere?

Potrivit lui Kupfer, echilibrul este cel care tine celelalte doua elemente cheie: claritate si detasare in control. El explica: „Chiar daca veniti cu claritate si sunteti initial detasati, daca nu va mentineti echilibrul, atunci va pierdeti capacitatea de a va conecta la acea claritate si de a va mentine acel detasament.”. echilibrul este menit sa va transforme in linite in haos si acest lucru este extrem de important intr-o negociere mai ales cand ideile se incing.

Asadar, a treia cheie este intr-adevar capabila sa faca fata a tensiunii, a stresului, a tacticii pe care celelelate elemente nu le pot face. A va mentine echilibrul si a ramane calm, clar si conectat in ceea ce sunteti implicati si doriti sa realizati va aduce succesul in orice fel de negociere. „

Post Your Thoughts