Detasare este al doilea element cheie intr-o negociere de care fiecare om ar trebui sa tina cont. A doua calitate, detasare, este la fel de simpla. Este vorba despre mentinerea emotiilor in procesul; de negociere. Kupfer explica acest lucru, de parca ar negocia cu mine.

Imaginati-va:”coboram linia si ca anumite lucrurile nu au fost verificate cu diligenta sau ca ati negociat cu mult dincolo de ceea ce este acceptabil pentru mine, dar sunt atat de indragostit de intelegere [ca merge oricum)”, a spus el spune. „Astfel, lipsa de detasare poate provoca un dezastru pentru o negociere.”. Astfel, daca nu va detasati si doar tintiti sa obtineti acea intelegere, fara sa va mai ganditi la prioritati, negocierea este un fiasco garantat. detasati-va si analizati foarte bine fiecare lucru pe care il discutati, incercati sa priviti punctele de vedere cu rationament si din exterior pentru a va atinge telul pe care vi l-ati propus.

Combinarea detasarii cu claritatea permite atingerea obiectivelor acordului, ceea ce duce la obtinerea unui rezultat mult mai bun.

Post Your Thoughts