Deci, cum te descurci cu incertitudinea din viata ta?
Am intrebat abonatii nostri de pe retelele de socializare „Cum faceti fata incertitudinii din viata voastra?” iar pozitivitatea a fost la baza tuturor sfaturilor, fie ele practice, filosofice sau psihologice,

Si nu au venit mai pozitivi decat la Murray Andrew, pe LinkedIn. El a spus: „Este greu de facut, mai ales in perioade ca acestea. Dar cand vine vantul, cand se prezinta oportunitatea, apelul este „De ce nu? Doar fa-o! „… apoi zboara!”

Prietenul nostru de pe Twitter, Capt Rajeshwar, va sfatuieste sa imbratisati provocarea si sa va luati oportunitatile atunci cand incertitudinea bate. El a spus: „Cand va aflati la rascruce, veti lua masuri conform abilitatii si expertizei dvs. Un tanar va merge pe o cale batuta, dar o persoana priceputa pe drum mai putin parcursa, deoarece este increzator sa se descurce cu provocarile inaintea actiunii sale calculate. El vede noi provocari si oportunitati. ”

Niciodata nu subestimati calea practica, a replicat un tweet cu Torque Hawk. El a spus: „Incerc sa ma tin de ritualurile mele: yoga zilnica, meditatia, atitudinea recunostintei si ciclul Plan-Do-Review. De trei ori antrenamente saptamanale. Sat / Sun Tai Chi. Toti ma ajuta sa ma ancoreze in acest timp de testare. Hei, nu-i bate pana nu le-ai dat drumul! ”

Post Your Thoughts