Fie ca vorbim despre mediul de lucru de la birou sau despre propriul camin, timpul este de multe ori limitat si riscam ca mentinerea curateniei sa nu fie intocmai respectata si nici practicata cu regularitate.

Fie ca vorbim despre spatii inchise sau despre cele de exterior, acest lucru poate avea un efect foarte negativ asupra sanatatii noastre si a celor care ocupa acel loc. Chiar daca murdaria nu este neaparat vizibila, praful si alte bacterii faciliteaza imbolnavirea celor care locuiesc in acel perimetru si evident, favorizeaza raspandirea unor virusi sau boli si in alte medii.
In ceea ce priveste locul de munca, nu doar contaminarea este o problema, ci si randamentul scazut al personalului, deoarece efectele unei eventuale imbolnaviri se vor manifesta vizibil si vor reduce din eficienta ta si a colegilor sau angajatilor tai.

Ce efecte pot avea spatiile care nu sunt curatate frecvent?

Cele mai intalnite complicatii sunt la nivel respirator, o igiena corecta asigurand premeditarea unor infectii la plamani. Un mediu care nu este pastrat intr-o ordine corespunzatoare faciliteaza dezvoltarea si circulatia unor bacterii care pot duce la imbolnavire de pneumonie, boli gastro-intestinale sau boli infectioase si multe altele.

De asemenea, toti acesti factori de imbolnavire sunt si mai periculosi in prezenta unui copil sub varsta de cinci ani, deoarece acesta are o imunitate instabila si o sanatate fragila, care trebuie protejate pe cat de mult posibil.

Cum poti sa eviti toate acestea?

Daca timpul tau sau a celor din jurul tau este limitat si nu ai resursele necesare pentru curatenia locului unde lucrezi sau a casei in care locuiesti, cel mai eficient mod de a te asigura e ca vei avea parte de curatenie in mod regulat, la un nivel profesionist, este sa angajezi o companie ce ofera servicii de curatenie.

Un astfel de contract iti va asigura in functie de preferintele si de frecventa pe care tu ti-o doresti un spatiu impecabil, iar daca vorbim despre cea mai buna oferta pentru o firma de curatenie in Bucuresti, compania Universal Property Services ofera servicii la standarde ridicate, in virtutea unor preturi stabilite in functie de dimensiunea spatiului in care a fost solicitata.

Folosindu-ne de exemplul firmei de curatenie din Bucuresti, poti elimina factorii de risc din jurul tau care iti afecteaza sanatatea cerand o oferta care poate include de la curatenie de intretinere sau curatenie generala, pana la curatarea de mochete si covoare sau curatenie dupa anumite lucrari de constructie sau reparatii.

Un mediu curat iti va oferi un aer improspatat si pur, o atmosfera de calitate, te va feri de factori toxci care de obicei au o cazua principala in dezvoltarea unor complicatii grave precum tumorile si automat vor avea un impact benefic asupra sistemului nostru imunitar si asupra sanatatii intregului organism. Obiectele pe care le manevram in fiecare zi nu vor mai reprezenta un risc in aparitia unor boli cu simptome grave si neplacute, precum diareea sau infectiile respiratorii.

Chiar daca oferta este mai variata pentru cei care cauta servicii de curatenie in Bucuresti, sunt multe firme care se ocupa cu asta si in celelalte localitati din tara.

Post Your Thoughts