Motivatorul si vorbitorul Liz Evenden, din Londra, U.K., a declarat: „Nu este o problema simpla si solutiile trebuie adaptate la problema. Si, de preferinta, creat de oamenii din cadrul organizatiei, nu le-a facut pentru ca altcineva a spus ca este o idee buna.

„Mai degraba decat sa intru in actiune cu sfaturi, as fi intrebat lucruri cum ar fi: cine sufera? Cum joaca acest club de baieti? Ce fel de lucruri sunt facute si spuse si de catre cine, cui? Se afecteaza toata lumea in organizatie, toti sunt nemultumiti de ea sau sunt ok cu ea? Exista vreun beneficiu perceput pentru organizatie de a fi in acest fel?

„Odata ce avem o mai buna intelegere a problemei, putem incepe sa cautam solutii”.

Maria Carrillo-Walther, profesionist in tehnologia informatiei din Calgary, Canada, a spus: „Am experimentat acest lucru de mai multe ori in diferite locuri de munca. Iti sugerez ca HR lucreaza la o campanie care sa faca pe toti cei din organizatie constienti de impactul culturii baietilor, precum si sa organizeze activitati de schimbare a modelului comportamental si de stimulare a unei culturi mai sanatoase „.

Post Your Thoughts