Angajarea unei companii de instalatii electrice pentru realizarea instalatiei comerciale nu este o sarcina pe care majoritatea oamenilor o fac in fiecare zi. Din aceasta cauza, persoana care trebuie sa indeplineasca acest obiectiv isi va lua sarcina in serios, urmand a realiza cateva interviuri pentru a stabili care este operatorul ce raspunde afirmativ tuturor cerintelor sale. Chiar daca la inceput se vor inscrie numeroase companii din mediul autohon, nu mare va fi mirarea pentru responsabilul selectiei cand va observa faptul ca nu poseda foarte multe criterii de departajare concrete, multe firme de instalatii electrice fiind pe picior de egalitate.

Si totusi, cum va puteti sa seama care este compania gata sa va livreze solutia castigatoare pentru necesitatile cladirii voastre? Iata aici cinci intrebari utile, care mai mult ca sigur va vor simplifica decizia.

De cat timp sunteti in afacere? De ce conteaza vechimea unei companii? Sectorul instalatiilor electrice este unul volatil, tocmai pentru ca implinirea unui proiect insumeaza deopotriva responsabilitate, corectitudine, transparenta si promptitudine din partea companiei contractate. Fiind o arie tranzitorie, in care tendintele se schimba la o anumita perioada, devine esential sa va asigurati de faptul ca respectiva companie a fost suficient de mult timp prin preajma domeniului de activitate, deprinzand de-a lungul timpului experienta necesara. De asemenea, daca firma este de mult timp pe piata, atunci cu siguranta reputatia este una optima, caci le-a permis nu doar sa supravietuiasca, ci si sa fie recunoscuta pentru excelenta.

Personalul specializat a mai realizat instalatii electrice pentru un proiect similar sau cu acelasi grad de complexitate? Exista o mare diferenta intre o companie electrica care doar a rulat printre cablurile electrice dintr-o locuinta si una care este specializata in instalatii electrice complexe, care necesita un grad ridicat de calificare si de formare, mai ales daca se lucreaza in domeniul medical sau comercial, unde fluxul imens de oameni devine o responsabilitate importanta.

Ce fel de certificari poseda firma de instalatii electrice? Certificarea in domeniul instalatiilor electrice nu consta doar in stantarea numelui companiei pe un document oarecare. Nu, certificarile reprezinta un indiciu al angajamentului, precum si aderarea companiei la siguranta si excelenta. De pilda, puteti urmari sectiunea de certificari a companiei Energy Conector pentru a va forma o impresie.

Va ofera siguranta? Primul punct de la care trebuie sa plecati sunt angajatii. Daca respectiva companie ofera siguranta si integritate angajatilor, atunci mai mult ca sigur cladirea este pe maini bune. Securitatea sistemului electric este un punct nevralgic intr-o cladire, in special daca vorbim despre un spatiu dedicat publicului larg.

Compania va poate pune la dispozitie referinte sau un portofoliu? In ziua de astazi, fara un portofoliu amplu contractele nu se mai semneaza. Referintele sunt acelea care spun ceva despre firma si despre calitatea muncii pe care o presteaza. Este intotdeauna o idee buna sa obtineti si sa verificati referintele.

Angajarea unui operator electric este prea importanta pentru a fi lasata la voia intamplarii. Asigurati-va ca va luati timp pentru a pune intrebari care va asigura selectarea antreprenorului potrivit pentru proiectul dumneavoastra.

Post Your Thoughts