Orice gospodar stie ca un fierastrau nu poate lipsi din trusa de bricolaj, deoarece acesta este de mare ajutor la lucrarile de constructie. Fie ca vrei sa tai un material din lemn, metal sau alte structuri mai solide sau mai moi, un fierastrau pendular este optiunea cea mai avantajoasa. Daca nici nu trebuie sa depinzi de un fie sau de o sursa de curent, cu atat mai bine.

Un fierastrau pendular cu acumulator iti ofera libertate de miscare si o autonomie foarte buna, incat poti taia cu usurinta orice material, fara sa iti faci griji ca nu vei reusi sa termini toate sarcinile.
Rapid si foarte practic, fierastraul este un aparat pe care te poti baza oricand.

In functie de scopul pentru care il achizitionezi, poti opta pentru diferite modele, care ofera performante foarte bune. Puterea motorului este foarte importanta in selectia pe care o faci, asa ca, tinand cont de consistenta materialelor pe care il vei utiliza, poti alege un aparat cu o putere mai mare sau unul de putere medie. Daca folosesti fierastraul la lucrarile casnice mai usoare, un fierastrau cu un acumulator de 10-14V poate fi suficient, in timp ce, pentru materialele mai dure ai nevoie de un motor cu o baterie mai mare, care poate ajunge si pana la 24V.

Panza de taiere este la randul ei foarte importanta. Cele cu dintii mai rari sunt indicate pentru taieturile din lemn, in vreme ce variantele cu dinti dispusi mai des sunt mai productive in cazul materialelor mai dificil de patruns.

Pentru a obtine rezultate foarte bune, este important sa alegeti un fierastrau pendular cu acumulator care sa va puna la dispozitie numeroase functii suplimentare. Pivotarea in timpul taierii, posibilitatea ajustarii vitezei de taiere sunt doua dintre cele mai importante, care fac diferenta dintre un produs superior si unul care nu ofera un randament foarte bun pe termen lung.

Asadar, alegerea unui fierastrau nu este una foarte facila. Inainte de a face o alegere este necesar sa va documentati, sa cunoasteti toate caracteristicile aparatului si sa va asigurati ca faceti o investitie buna.

Post Your Thoughts