Achizitia unui laptop a devenit in zilele noastre o treaba usoara. Acordam o atentie deosebita marcii, procesorului, dimensiunii display-ului, memoriei, culorii. Detalii foarte importante pentru a beneficia de viteza de rularea a programelor si a aplicatiilor. Laptopurile sunt in general gadgeturi costisitoare, iar achizitia unui piese bune presupune o investitie generoasa.

Odata cu utilizarea intensa se poate intampla, in unele situatii neplacute, ca display-ul laptopului sa nu mai functioneze corespunzator. Cauzele pot fi multiple; display-ul poate fi ars, deformat, spart sau conexiunile pot fi eronate. In astfel de situatii trebuie sa apelam la serviciile de inlocuire display laptop ale specialistilor.

Care este costul de inlocuire a display-ului pentru laptop?

Service-urile specializate se confrunta foarte des cu astfel de probleme si sunt pregatite pentru a inlocui orice display de laptop sau notebook. De obicei detin stocuri impresinante de ecrane LED si LCD ale celor mai comercializate tipuri de laptopuri: Acer, Alienware, AMAX, AMS, Afina, Ashton, Advent, Asus, Averatec, Compaq, CTX, Dell, eMachines, Eversham, Fujitsu Siemens, HP, Hyperdata, IBM, MTC, NEC, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony.

Preturile pentru inlocuirea ecranelor variaza in functie anumiti parametrii: marca, dimensiune, tip, manopera si promotiile oferite de service.

Tarif inlocuire display laptop:

8.9 inch – de la 250 lei la 300 lei

10.1 inch – de la 160 lei, ecran second hand la 250 lei nou

11.6 inch -300 lei nou

12.1 inch – de la 130 lei la 450 lei in functie de starea acestuia (second hand/nou) dar si de marca notebook-ului.

13.3. inch- 150 lei la 500 lei

15.0 inch – de la 160 la 600 lei

15.4 inch – de la 250 la 550 lei

15.6 inch- 200-600 lei in functie de stare ( nou sau sh) si modelul laptopului

16.4 inch – 450 -700 lei, pretul variaza in fnctie de model, si tip (HD, full HD, LCD, LED, slim, sharp).

17.0 inch – de la 150 lei la 250 lei pentru o piesa second hand si 350-600 lei nou.

Cum alegem service-ul care se va ocupa de inlocuirea display-ului

Inainte de a duce laptopul la service pentru a-i inlocui display-ul este bine sa stim pe mainile cui lasam informatiile personale. Deci putem cauta cu ajutorul motoarele de cautare mai multe informatii cu privire la service-urile care desfasoara astfel de activitati in oras. Este bine sa incepem cu informatii ofertie de clientii mai vechi, daca review-rile sunt pozitive putem incepe colaborarea. Un alt detaliu de care trebuie sa tinem cont este legat de tariful pentru inlocuirea display-ului de laptop, perceput de fiecare service in parte.

Post Your Thoughts