Ganitele

Cu totii avem granite diferite. Desigur, ceea ce este NSFW – not safe for work- depinde si de cultura locului de munca. Si vremurile se schimba: ceea ce ar fi putut fi acceptat in anii ’80 poate sa nu fie acum.

Un simplu test pentru a masura unde se afla limitele de astazi este sa va intrebati: „Ce ar crede persoana obisnuita daca le-as trimite acest lucru?”

Politica companiei

Profesionistii in domeniul resurselor umane sunt „soferii desemnati” ai oricarei organizatii. Acestia iau cea mai sigura ruta si toate masurile de precautie necesare pentru a se mentine un mediu de lucru sigur.

Nu este adevarat ca sunt predicatori, sunt doar constienti de capcanele. Daca nu aveti indoieli despre ceva potential NSFW, puteti face mult mai rau decat sa consultati manualul angajatilor companiei dvs. Sau intreaba HR.

Intimitatea si confidentialitate

Tot ceea ce incalca confidentialitatea sau afecteaza confidentialitatea altcuiva, precum si faptul ca este NSFW.

Pingereaza in mod prudent lucrurile pe care le obtii, fara sa te gandesti cum ar putea avea un impact asupra altor persoane sau a companiei tale, este in cel mai bun caz temere. In cel mai rau caz, este un act care te poate determina sa fii concediat sau ca firma ta sa fie trimisa in judecata.

Post Your Thoughts