Viata rapida, dar si mediile de lucru in care activam afecteaza ochii destul de mult si pe buna dreptate. Statul in exces la calculator, televizor sau pur si simplu in fata unei surse de lumina poate cauza probleme atat de vedere la departare cat si din apropiere, o spun mai ales cei mai multi dintre reprezentantii generatiei tinere si nu avem cum sa-i condamnam.

Conform unui studiu, primele probleme ale ochilor apar la copii in jurul varstei de 8 ani, iar purtarea unor ochelari de protectie este prioritara conform medicilor oftalmologi. Insa spre ce modele ar trebui sa ne orientam pentru ca vederea sa fie corectata cat mai rapid si sa nu existe alte probleme? Exista diferite metode de protectie prin ochelari speciali, care vin si corespund chiar si cerintelor in moda, iar dupa o consultatie preliminara avem posibilitatea sa alegem fie ramele groase fie cele subtiri, in functie de stilul avut, bani, dar si specificatiile doctorului.

Apoi, un rol foarte important il joaca elementul de corectare care este lentila, iar aici avem posibilitatea sa optam pentru cele de calitate romaneasca sau cele straine, cele mai importante dintre acestea fiind de departe Zeiss. Exista oferte la ochelari de protectie in acest moment care cu siguranta nu ne vor trada asteptarile.

Dupa cum bine stim, majoritatea reprezentantilor generatiei tinere sunt foarte ahtiati pentru lucrurile de firma, iar in acest moment marci precum Guess pun la dispozitie rame cu un design superb la preturi incredibile. Insa atat moda cat si utilitatea au rolul lor, iar in ultima vreme tehnica lentilelor heliomate a facut de departe diferenta in randul alegerilor. Care sunt avantajele acestor tipuri de lentile si cum pot fi ele folosite intr-un mod propice? V-ati gandit vreodata ca aceste tipuri de lentile pot fi folosite si ca ochelari de soare si de vedere? Sau ca in functie de stralucirea soarelui acestea se pot inchide la culoare sau nu?

Ochelari profesionali

Acum tehnica de prelucrare a atins urmatorul nivel si ofera oportunitati multiple de accesorii pentru corectarea vederii, un lucru cu adevarat remarcabil. Ce sa mai zicem ca institutiile statului au in vedere un proiect de lege conform caruia o consultatie la ochi va fi gratuita, iar achizitionarea unei perechi de ochelari ne va ajuta sa facem economie de bani? Acest lucru deja s-a implementat in unele orase, iar toate persoanele, indiferent de varsta, au putut fi consultate de specialisti la preturi pe masura tuturor buzunarelor.

Fii atent la ofertele de sezon si achizitioneaza ochelari de protectie care sa te ajute sa ai o vedere perfecta!

Sursa foto: https://plus.google.com/+SafetyoneRo

Post Your Thoughts