Iata sapte dintre modalitatile noastre preferate de a ne indeparta de ecran si de a opera in continuare eficient – poate chiar mai eficient. Aplicati-le acolo unde este cazul pentru a varia si a energiza modul in care lucrati si invatati.

1. Vorbind cu altii
Inainte de a declansa un e-mail sau un mesaj instant, va recomandam sa telefonati persoanei in schimb – sau chiar sa va intalniti pentru o conversatie, daca este posibil. Este adesea o abordare mai rapida si mai simpla, precum si una care intareste relatiile si adauga varietate zilei tale.

Vorbirea este deosebit de importanta pentru invatare. Explicarea unei idei cuiva este o modalitate excelenta de a verifica daca o intelegeti singur. Si discutiile pot aprofunda intelegerea tuturor si pot deschide noi moduri de gandire.

2. Citirea cartilor si revistelor
Rotirea paginilor de hartie poate face o schimbare placuta de la derularea pe ecran. Luati in considerare tiparirea oricaror documente la care lucrati sau comandati o copie fizica a ceva ce trebuie sa cititi – textele mai mari sunt adesea mai usor de explorat si de adnotat in acest fel.

Mai mult decat atat, nu exista un ecran luminos care sa va incordeze ochii si sa va faca mintea sa curga si nu exista nicio sansa sa apara notificari distractive!

Post Your Thoughts